Sponsoring

Bij het voorzien van onze klanten alleen laten wij het niet. Zoals u van ons gewend bent nemen wij net die ene stap extra. Zo ook onze maatschappelijke verbindingen. Wij laten sport en zaken samenkomen door middel van sponsoring. Zo willen wij een duurzame relatie opbouwen met klanten uit de sportwereld.

 

Wij houden van souplesse, daadkracht en beheersing. Om deze redenen sponsoren wij “ons” superpaard OfficePower’s Zippo. Zippo komt sinds december 2014 uit in de dressuurklasse M2 en scoort daar de eerste winstpunten. Voor de kenners: zijn (pracht)vader is Rhodium.

 

Ook zeilen is een sport die wij een warm hart toedragen. Net als bij ondernemen moet je beschikken over de juiste techniek, ook als alles voor de wind gaat. Daarom zijn wij trots op onze verbintenis met de Lyra, een Albin Vega. Op 6 juni 2015 heeft de Lyra ‘De Eenzame Noord’, een zeilrace van Almere naar Enkhuizen en wederom naar Almere gevaren. Daar is de 4e plek behaald van de in totaal 35 deelnemers.

 

Als wij ons met een sport zouden moeten identificeren zou dat rugby zijn. Daadkracht, ambitie, samen de schouders er onder, correct en respectvol. Dat zijn de waarden die ons als OfficePower zijnde aanspreken. Deze waarden sluiten naadloos aan bij onze zienswijze en om deze reden zijn wij blij om de vice landskampioen van de Nederlandse rugbyclubs, Rugby club Hilversum, te mogen ondersteunen!