Over ons

OfficePower

Historie

In 1992 is de firma Maarten de Vries handel- en transportonderneming opgericht. Dit was destijds een eenmanszaak. Sinds 1995 is Hans Hentzepeter het bedrijf binnengekomen en heeft zijn kennis van kopiëren meegebracht. Het logistieke gedeelte is toentertijd verkocht en er werd besloten om zich alleen op de core business: printers, scanners, faxen en multifunctionals te richten. Waar zij begon in een klein, donker pand gevestigd op de Deymanstraat te Amsterdam is zij inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier met haar hoofdkantoor gevestigd op bedrijventerrein de Sniep te Diemen. Om even een beeld te schetsen hoe het bedrijf zich heeft ontwikkeld: 24 jaar geleden waren er twee monteurs in dienst, momenteel 23 printermonteurs en 11 plottermonteurs. Tevens werken wij samen met een aantal gerenommeerde importeurs.

Visie OfficePower

Missie, visie en kernwaarden

Zoals wij op de homepage al hebben vermeld kunt u voor een printer, het onderhoud daarvan en de  verbruiksmaterialen daarvoor op ontzettend veel plekken terecht. Zodra u opzoek bent naar een bedrijf dat zich onderscheidt in dezelfde branche door haar kennis, producten en diensten te koppelen wordt het aanbod plots erg gering. OfficePower heeft van printen haar vak gemaakt. Ze heeft meerdere dochterondernemingen en is zo van alles op gebied van printing, scanning en solutions thuis.

Missie

OfficePower wil een vooraanstaande, milieuvriendelijke en klantvriendelijke leverancier zijn op gebied van de aanschaf van-, de verbruiksmaterialen voor- en het onderhoud aan uw printer.

Visie

OfficePower wil zich onderscheiden van anderen in dezelfde branche waardoor klanten en medewerkers voor lange tijd het bedrijf trouw zullen blijven, daarnaast wil ze in een constante ontwikkeling zitten en streven naar steeds meer en meer kwaliteit met de beste service.

Onze kernwaarden

Van MKB bedrijven tot bekende namen behoren tot de klanten van OfficePower. Wij leveren net zo graag een grote copier aan een international als een kleine printer voor de bakker om de hoek!  Zodra wij enkele kernwaarden van OfficePower moeten noemen komen wij op: duurzaam,  kwaliteit, nuchterheid, professioneel en relatiegericht.

Office Power-ecabo-erkend-leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

OfficePower is door de Ecabo erkend als leerbedrijf sinds 2001. Dit betekent dat onze kwaliteit van werken en begeleiden van stagiaires het vereiste niveau heeft om de leerling goede werkervaring te laten opdoen. Van belang is ook dat we de leerling vooral een veilige leeromgeving bieden en willen wij laten zien dat we een hoge betrokkenheid hebben met de maatschappij. Als laatst willen wij graag investeren in de toekomst van jongeren!  

Extra’s 

Het kan altijd beter en hier streven wij ook naar. We zitten in een constante ontwikkeling! Om deze reden vragen wij feedback voor dePrintermonteur.nl op klanten vertellen (marktleider in Nederland op het gebied van klantbeoordelingssystemen).  

 

OfficePower biedt de passende financieringsvorm voor u. Denk aan meerdere mogelijkheden zoals de koop, de huur en de lease van een machine.  

 

OfficePower; Één leverancier voor al uw afdrukplezier!